Recept
« Terug naar recepten
Sausje lekker fris voor bij de vis
PT10M
Sausje lekker fris voor bij de vis
Een heerlijk sausje lekker fris voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje lekker fris voor bij de vis te bereiden
Meloen in kleine blokjes snijden.
Sjalotje fijn snipperen.
Look zeer fijn snijden.
Stoof deze goed gekruid even aan in het klontje boter, voeg de likeur toe. Even de mixer erin en opnieuw opwarmen.
Deze saus werd bij zwaardvis gepresenteerd.
Voor het opdienen de gemalen coco's erover strooien.
Sjalotje fijn snipperen.
Look zeer fijn snijden.
Stoof deze goed gekruid even aan in het klontje boter, voeg de likeur toe. Even de mixer erin en opnieuw opwarmen.
Deze saus werd bij zwaardvis gepresenteerd.
Voor het opdienen de gemalen coco's erover strooien.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: