Recept
« Terug naar recepten
Sausje: met zen vieren in de pot
PT10M
Sausje: met zen vieren in de pot
Een heerlijk sausje: met zen vieren in de pot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: met zen vieren in de pot te bereiden
Paprika in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Roosjes broccoli iets fijner snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid naar smaak.
Mix de groenten en zet op het vuur, voeg de honing en room toe en breng aan de kook.
Indien nodig bij binden.
Serveer deze saus zeer warm zowel bij vlees als vis.
Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Roosjes broccoli iets fijner snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid naar smaak.
Mix de groenten en zet op het vuur, voeg de honing en room toe en breng aan de kook.
Indien nodig bij binden.
Serveer deze saus zeer warm zowel bij vlees als vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.