klik op foto om te vergroten.
Bij het invriezen heb ik een ja genoteerd, had redelijk veel saus over, dus maar de vriezer in. Laat jullie weten of deze saus na invriezen nog kan genuttigd worden.
Recept
« Terug naar recepten
Sausje: pastinaak, wortel, raapjes pittig gekruid
PT25M
Sausje: pastinaak, wortel, raapjes pittig gekruid
Vergeten groenten je kan er zoveel mee doen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: pastinaak, wortel, raapjes pittig gekruid te bereiden
- Groenten schillen en in fijne blokjes snijden. Deze opstoven in een beetje boter, kruiden de look uitgeperst toevoegen. Pepertje ontdoen van zaadjes en in kleine stukjes snijden, deze evenzeer toevoegen bij de groenten.
- Neem een grote maatbeker doe de ingredenten erin samen met de melk. Deze goed mixen, warm de saus teug op indien nodig bij kruiden.
- Deze saus kan opgediend worden zowel bij vis-vlees of pasta gerechten.