Recept
« Terug naar recepten
Sausje: venkel-paprika sausje voor bij de vis
PT10M
Sausje: venkel-paprika sausje voor bij de vis
Een heerlijk sausje: venkel-paprika sausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: venkel-paprika sausje voor bij de vis te bereiden
Groenten fijn snijden, kruiden en aanstoven in olijfolie.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur pruttelen.
Even de mixer erin indien nodig bij kruiden.
Deze saus werd bij tong (vis) geserveerd.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur pruttelen.
Even de mixer erin indien nodig bij kruiden.
Deze saus werd bij tong (vis) geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.