KookJij

Sausje: venkel-paprika sausje voor bij de vis

Een heerlijk sausje: venkel-paprika sausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje: venkel-paprika sausje voor bij de vis te bereiden

Groenten fijn snijden, kruiden en aanstoven in olijfolie.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur pruttelen.
Even de mixer erin indien nodig bij kruiden.
Deze saus werd bij tong (vis) geserveerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst