Recept
« Terug naar recepten
Sausje voor bij mosselen of andere vissoorten
PT5M
Sausje voor bij mosselen of andere vissoorten
Een heerlijk sausje voor bij mosselen of andere vissoorten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje voor bij mosselen of andere vissoorten te bereiden
Eike fijn hakken.
Bieslook fijn snijden.
Rode ajuin in fijne blokjes snijden .
Mayonaise en witte wijn en alle hierboven vermelde ingrediënten goed mengen en koel serveren.
Heerlijk mossel sausje of bij opgebakken vis .
Bieslook fijn snijden.
Rode ajuin in fijne blokjes snijden .
Mayonaise en witte wijn en alle hierboven vermelde ingrediënten goed mengen en koel serveren.
Heerlijk mossel sausje of bij opgebakken vis .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Jetje zegt: