KookJij

Sausje voor bij mosselen of andere vissoorten

Een heerlijk sausje voor bij mosselen of andere vissoorten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje voor bij mosselen of andere vissoorten te bereiden

Eike fijn hakken.
Bieslook fijn snijden.
Rode ajuin in fijne blokjes snijden .
Mayonaise en witte wijn en alle hierboven vermelde ingrediënten goed mengen en koel serveren.
Heerlijk mossel sausje of bij opgebakken vis .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jetje

Jetje zegt:
Hilde, erg bedankt voor je snelle antwoord. Tuurlijk ben ik ermee geholpen en ik ga die saus ook klaar maken bij m'n volgend mosselsouper.:)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jetje , deze kruidenmix is van Verstegen ... normaal in elk grootwarenhuis te koop .Hopelijk ben je een beetje verder geholpen .Fijne zondag nog en de groetjes van ons 3 :);):p
Jetje

Jetje zegt:
Hey Hilde,

Wat bedoel je met 'kruidenmix scampi en garnalen' en waar is dit te verkrijgen?