Recept
« Terug naar recepten
Mosselen : waarom altijd hetzelfde
PT10M
Mosselen : waarom altijd hetzelfde
Een heerlijk mosselen : waarom altijd hetzelfde recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen : waarom altijd hetzelfde te bereiden
Mosselen grondig wassen en ontdoen van baard.
Ajuin in ringen snijden.
Wortel in schijven snijden.
Porei in ringen snijden.
Raapje in blokjes snijden.
Verdeel de groenten in de potten een beetje kruiden, de mosselen erop een scheut olijfolie en witte wijn .
Kook deze gaar en schud enkele keren op.
Serveer zeer heet met vers gebakken frietjes en een sausje ... altijd te vinden op mijn receptenpagina.
Ajuin in ringen snijden.
Wortel in schijven snijden.
Porei in ringen snijden.
Raapje in blokjes snijden.
Verdeel de groenten in de potten een beetje kruiden, de mosselen erop een scheut olijfolie en witte wijn .
Kook deze gaar en schud enkele keren op.
Serveer zeer heet met vers gebakken frietjes en een sausje ... altijd te vinden op mijn receptenpagina.
derbyke zegt: