Recept
« Terug naar recepten
Savooi kool met gehakt
PT40M
Savooi kool met gehakt
Een heerlijk savooi kool met gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Savooi kool met gehakt te bereiden
Bereiding saus
Uien fijn snijden en stoven met champignons,aardappelen en tomaat baselicum toevoegen.Op smaak brengen met pesto , pezo en look.
Bereiding vlees.
Gehakt mengen met parmezaanse kaas,pezo,mosterd,ei,paneermeel en een deel van de savooi kool(fijn gesneden)
Bereiding groenten
6gr blaren savooi kool blancheren en apart houden.
Vervolgens het gehakt in de blaren kool draaien desnoods vast prikken met satè stokje.Het geheel toevoegen bij de saus en zachtjes laten gaar stoven.
Mie of de pasta beetgaar koken.
Krieltjes beetgaar stoven.
Dresseer de mie op bord met de gevulde savooi kool en saus.
Afwerken met luzerne scheuten en bieslook.
Uien fijn snijden en stoven met champignons,aardappelen en tomaat baselicum toevoegen.Op smaak brengen met pesto , pezo en look.
Bereiding vlees.
Gehakt mengen met parmezaanse kaas,pezo,mosterd,ei,paneermeel en een deel van de savooi kool(fijn gesneden)
Bereiding groenten
6gr blaren savooi kool blancheren en apart houden.
Vervolgens het gehakt in de blaren kool draaien desnoods vast prikken met satè stokje.Het geheel toevoegen bij de saus en zachtjes laten gaar stoven.
Mie of de pasta beetgaar koken.
Krieltjes beetgaar stoven.
Dresseer de mie op bord met de gevulde savooi kool en saus.
Afwerken met luzerne scheuten en bieslook.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Bij de ingredieenten staan aardappelen, maar niet in de bereiding.En als ze er wel in moeten, hoeveel dan ong?
derbyke zegt:
Willemien uit Canada zegt:
Groetjes Willemien
slaatje zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: