Recept
« Terug naar recepten
Savooikool opgebakken met spek en kaas
PT20M
Savooikool opgebakken met spek en kaas
Een heerlijk savooikool opgebakken met spek en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Savooikool opgebakken met spek en kaas te bereiden
Blancheer de kool even in kokend water giet af. Zorg dat de kool redelijk droog is.
Bak de spekblokjes krokant aan en voeg de kool toe samen met de kruiden .Bak dit geheel goed aan.Als laatste de kaas eronder roeren. Serveer zeer warm.
Bak de spekblokjes krokant aan en voeg de kool toe samen met de kruiden .Bak dit geheel goed aan.Als laatste de kaas eronder roeren. Serveer zeer warm.
derbyke zegt: