KookJij

Scampi in roomsaus

Een heerlijk scampi in roomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scampi in roomsaus te bereiden

Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal.
Verhit de boter en bak de scampi's tot ze rozig zijn, voeg geplette look toe en flambeer met cognac. Haal de scampi's uit de pan en roer door het braadvocht de kerriepoeder, ketchup en peper, even laten koken. Blus met de room, roer de fijngehakte peterselie of bieslook erdoor, voeg de scampi's toe en laat het geheel goed doorwarmen. Dien op met stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Ik wacht op je volgende reactie. Lekker, lekkerder of helemaal niet lekker.
tvanschalkwijk

tvanschalkwijk zegt:
Lijkt me erg lekker. Toegevoegd aan mijn favorieten. Ga het zeker eens proberen.:)