Recept
« Terug naar recepten
Scampi's met mangogazpacho
PT30M
Scampi's met mangogazpacho
Een heerlijk scampi's met mangogazpacho recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
kris van den Akker
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 porties personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scampi's met mangogazpacho te bereiden
Maak de mangogazpacho: mix de mangostukjes en de ui fijn, kruid met peper en zouten voeg limoensap toe doe dit geleidelijk en proef voor je er bij giet.
Laat de scampi's ontdooien en dep ze droog.
Kruid ze met peper en zout, paprika en kerrie, besprenkel ze met balsamicoazijn en olijfolie.
Bak de scampi's in olijfolie of grill ze.
Doe wat van de gazpacho in een glaasje, steek een scampi op een prikkertje en hang het op het glaasje.
Laat de scampi's ontdooien en dep ze droog.
Kruid ze met peper en zout, paprika en kerrie, besprenkel ze met balsamicoazijn en olijfolie.
Bak de scampi's in olijfolie of grill ze.
Doe wat van de gazpacho in een glaasje, steek een scampi op een prikkertje en hang het op het glaasje.
enilorac zegt: