Recept
« Terug naar recepten
Schartongrolletjes met mosterdaus
PT30M
Schartongrolletjes met mosterdaus
Een heerlijk schartongrolletjes met mosterdaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Schartongrolletjes met mosterdaus te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Kook de princessenboontjes en de reepjes wortel beetgaar.
Halveer de visfilets in de lengte.
Bestrooi met peper en zout.
Snijd de lenteuitjes in de lengte in reepjes.
Leg op elke visfilet een bergje van boontjes, wortel en lenteuitjes.
Rol de visfilets op zodat de groenten langs 1 kant eruit steken.
Plaats ze in de ovenschaal.
Roer de room met mosterd, wijn, zout en peper.
Giet over de visfilets.
Zet ze in de oven gedurende 15 min.
Kook de princessenboontjes en de reepjes wortel beetgaar.
Halveer de visfilets in de lengte.
Bestrooi met peper en zout.
Snijd de lenteuitjes in de lengte in reepjes.
Leg op elke visfilet een bergje van boontjes, wortel en lenteuitjes.
Rol de visfilets op zodat de groenten langs 1 kant eruit steken.
Plaats ze in de ovenschaal.
Roer de room met mosterd, wijn, zout en peper.
Giet over de visfilets.
Zet ze in de oven gedurende 15 min.
Mijn kookverhaal (Annemien )
Dien op als voorgerecht met ciabatta.