Recept
« Terug naar recepten
Scheermessen a la plancha
PT20M
Scheermessen a la plancha
Een heerlijk scheermessen a la plancha recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scheermessen a la plancha te bereiden
Zet een pan met dikke bodem op het vuur tot hij gloeiend heet is.Doe de olijfolie erin en daarna de scheermessen met de scharnierende kant naar onder.Draai ze om als ze opengaan en laat het vlees licht bruin bakken.Haal de schelpen uit de pan en leg ze op een bord.Serveer met druppeltjes olijfolie,de partjes limoen,green peez en sango sprouts.
Koen Verschuren zegt: