Recept
« Terug naar recepten
Schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat
PT30M
Schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat
Een heerlijk schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schelvis in kaassaus met broccoli en tomaat te bereiden
Bak de visfilets in olijfolie op een fel vuur. Bestrooi ze met peper, zout en flink wat fijngehakte dille.
Stoom of kook de brocolli gaar en verdeel hem in kleine bloempjes.
Ontdoe de tomaat van pel en pitten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Voor de saus: laat de visfumet inkoken. Doe er de blauwschimmelkaas en de room bij en roer goed om. Als de saus te dun uitvalt kan ze eventueel met een bindmiddel wat gedikt worden. Doe er op het laatst de stukjes broccoli en tomaat bij.
Serveer op warme borden.
Stoom of kook de brocolli gaar en verdeel hem in kleine bloempjes.
Ontdoe de tomaat van pel en pitten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Voor de saus: laat de visfumet inkoken. Doe er de blauwschimmelkaas en de room bij en roer goed om. Als de saus te dun uitvalt kan ze eventueel met een bindmiddel wat gedikt worden. Doe er op het laatst de stukjes broccoli en tomaat bij.
Serveer op warme borden.