KookJij

Schelvis met escargot

Een heerlijk schelvis met escargot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelvis met escargot te bereiden

Kruid de vis met gehakte dille en peper.
Stoom deze ongeveer een 15min.
Escargots opwarmen in een voorverwarmde oven op 180gr een 5 tal min .
Serveer deze vis met escargots op bord met koude groenten naar keuze.
Saus te vinden op mijn recepten pagina : een sausje voor bij vis of vlees.
Men kan er aardappelen , pasta of stokbrood met look erbij presenteren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst