Recept
« Terug naar recepten
Schelvis met escargot
PT15M
Schelvis met escargot
Een heerlijk schelvis met escargot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schelvis met escargot te bereiden
Kruid de vis met gehakte dille en peper.
Stoom deze ongeveer een 15min.
Escargots opwarmen in een voorverwarmde oven op 180gr een 5 tal min .
Serveer deze vis met escargots op bord met koude groenten naar keuze.
Saus te vinden op mijn recepten pagina : een sausje voor bij vis of vlees.
Men kan er aardappelen , pasta of stokbrood met look erbij presenteren.
Stoom deze ongeveer een 15min.
Escargots opwarmen in een voorverwarmde oven op 180gr een 5 tal min .
Serveer deze vis met escargots op bord met koude groenten naar keuze.
Saus te vinden op mijn recepten pagina : een sausje voor bij vis of vlees.
Men kan er aardappelen , pasta of stokbrood met look erbij presenteren.