Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Papillotte van wilde zalm
PT30M
Papillotte van wilde zalm
Een heerlijk papillotte van wilde zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papillotte van wilde zalm te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en half gaar koken. Laat afkoelen.
Witloof grof snijden.
Appel in blokjes snijden.
De uitjes in twee snijden en het groene loof grof snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Meng de aardappelen met de groenten en kruid deze naar smaak.
Neem folie en beleg deze met de gemengde groenten, maak een pakje voeg een scheut olijfolie, appelazijn en drambuie toe.
Verdeel de zalm over de pakketjes en kruid deze even zeer.
Vouw de pakketjes goed dicht en laat +|- 20 garen op bbq.
Witloof grof snijden.
Appel in blokjes snijden.
De uitjes in twee snijden en het groene loof grof snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Meng de aardappelen met de groenten en kruid deze naar smaak.
Neem folie en beleg deze met de gemengde groenten, maak een pakje voeg een scheut olijfolie, appelazijn en drambuie toe.
Verdeel de zalm over de pakketjes en kruid deze even zeer.
Vouw de pakketjes goed dicht en laat +|- 20 garen op bbq.