Recept
« Terug naar recepten
Scherpe witte wijnchampignons met knoflook
PT30M
Scherpe witte wijnchampignons met knoflook
Een heerlijk scherpe witte wijnchampignons met knoflook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Easyrecipes
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scherpe witte wijnchampignons met knoflook te bereiden
Maak de champignons schoon en snijd in dunne plakjes.
Verwarm de boter in een pan met de olie en fruit de ui hierin.
Voeg de champignons toe en laat 8-10 minuten koken tot al het vocht is verdampt. Voeg dan de knoflook, pepersaus, en peterselie, zout en peper (naar smaak) toe. Breng dit weer tot het kookpunt en voeg dan als laatste de wijn en mosterd toe. Roer goed dooreen en laat inkoken tot de saus is ingedikt.
Verwarm de boter in een pan met de olie en fruit de ui hierin.
Voeg de champignons toe en laat 8-10 minuten koken tot al het vocht is verdampt. Voeg dan de knoflook, pepersaus, en peterselie, zout en peper (naar smaak) toe. Breng dit weer tot het kookpunt en voeg dan als laatste de wijn en mosterd toe. Roer goed dooreen en laat inkoken tot de saus is ingedikt.
Anna zegt: