KookJij

Scherpe witte wijnchampignons met knoflook

Een heerlijk scherpe witte wijnchampignons met knoflook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Easyrecipes
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scherpe witte wijnchampignons met knoflook te bereiden

Maak de champignons schoon en snijd in dunne plakjes.
Verwarm de boter in een pan met de olie en fruit de ui hierin.
Voeg de champignons toe en laat 8-10 minuten koken tot al het vocht is verdampt. Voeg dan de knoflook, pepersaus, en peterselie, zout en peper (naar smaak) toe. Breng dit weer tot het kookpunt en voeg dan als laatste de wijn en mosterd toe. Roer goed dooreen en laat inkoken tot de saus is ingedikt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Mooi;) Dank je!:D
Layla

Layla zegt:
Het is er nu bijgeschreven!:)
Anna

Anna zegt:
Hoe serveer je dit, Layla? Alleen als een saus?
Groetjes,
Anna.
KookJij.