Recept
« Terug naar recepten
Schitzelrolletjes met tomatensaus
PT30M
Schitzelrolletjes met tomatensaus
Een heerlijk schitzelrolletjes met tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schitzelrolletjes met tomatensaus te bereiden
Kook de rijst volgens de verpakking.Bestrooi de varkenssnitzels aan de bovenkant met de italiaanse kruiden,peper en zout naar smaak.Rol de snitzels op en zet ze vast met een coctailprikker.Bestrooi de rolletjes rondom met peper en zout.Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vleesrolletjes in 5 min.rondom goudbruin.Voeg de tomatenblokjes toe en laat het vocht op matig vuur inkoken tot een dikkere saus.Breng de tomatensaus op smaak met peper en zout.Maak de sla schoon en scheur deze in stukken.Was en droog de sla goed.Doe de mayonaise in een diepe kom en klop deze met 2 el.warm water tot een gladde dressing.Voeg peper en zout naar smaak toe.Knip de lente-uitjes boven de dressing in smalle ringetjes en schep deze door de sla.Leg de italiaanze vleesrolletjes met de tomatensaus op vier borden en serveer het met de rijst en de salade.