Recept
« Terug naar recepten
Scholrolletjes met mosterdsaus
PT30M
Scholrolletjes met mosterdsaus
Een heerlijk scholrolletjes met mosterdsaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
tijd voor vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scholrolletjes met mosterdsaus te bereiden
Snijd de puntjes van de bonen en kook ze in een pan met weinig water en zout in 7 minuten beetgaar. Halveer de scholfilets in de lengte en bestrooi ze aan beide kanten met zout en peper. Snijd het bosuitje in dunne reepjes van 5 centimeter lang. Giet de boontjes af. Leg op elke scholfilet aan het brede uiteinden een bergje van de boontjes, wortel en bosui en rol de scholrolletjes zo op, dat de groenten er aan een kant uitsteekt. Plaats de rolletjes naast elkaar in een goed ingevette lage ovenschaal. Roer in een kom de créme fraïche met mosterd wijn, zout en peper naar smaak door elkaar en schenk de saus over de rolletjes. Laat de scholrolletjes in een voorverwarmde oven van 175 graden in 15 minuten gaar worden.
veldmuis8 zegt: