Recept
« Terug naar recepten
Sperzieboontjes op z'n Italiaans
PT15M
Sperzieboontjes op z'n Italiaans
Sperziebonen zijn gezond, maar gewoon gekookt een beetje saai, vandaar dat ik eens op zoek ben gegaan voor een ander recept. Ik kwam op een Italiaanse site terecht voor dit recept, dat mij wel aansprak.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse site
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sperzieboontjes op z'n Italiaans te bereiden
- Kook de sperziebonen 5 minuten.
- Verwarm de olie in een pan en fruit de knoflook even aan. Als de knoflook begint te geuren de al dente gekookte sperziebonen toevoegen. Vervolgens kruiden met peper, zout en tijm.
- Voeg de wijn toe.
- Leg deksel op de pan en laat 10 minuten zachtjes sudderen. Klaar en smullen maar.