Recept
« Terug naar recepten
Schuimberg in zabaglionesaus
PT20M
Schuimberg in zabaglionesaus
Een heerlijk schuimberg in zabaglionesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jiangyi chen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
935 kCal energie
14 Gram eiwit
11 Gram vet
16 Gram koolhydraten
14 Gram eiwit
11 Gram vet
16 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schuimberg in zabaglionesaus te bereiden
Eiwitten met de poedersuiker kloppen (met elektrische mixer) tot stijve glanzende pieken.
Eierdooiers loskloppen met de wijn en suiker en zet de kom bovenop een steelpan met een klein laagje water tegen de kook aan is.
Klop met de garde tot de eieren licht gebonden en romig van kleur zijn, dit duurt ongeveer 5 min..
Giet de saus in vuur vaste schaaltjes verwarm de ovengrill, klop de eiwitten nog even goed om en schep op elk schaaltje vla met een mooie berg eiwitschuim.
Zet de schaaltjes heel kort vlak onder de hete grill en laat licht verkleuren.
Serveer direct, eventueel bestrooid met poedersuiker.
Eierdooiers loskloppen met de wijn en suiker en zet de kom bovenop een steelpan met een klein laagje water tegen de kook aan is.
Klop met de garde tot de eieren licht gebonden en romig van kleur zijn, dit duurt ongeveer 5 min..
Giet de saus in vuur vaste schaaltjes verwarm de ovengrill, klop de eiwitten nog even goed om en schep op elk schaaltje vla met een mooie berg eiwitschuim.
Zet de schaaltjes heel kort vlak onder de hete grill en laat licht verkleuren.
Serveer direct, eventueel bestrooid met poedersuiker.