Recept
« Terug naar recepten
Semor van oma Ambon
PT45M
Semor van oma Ambon
Een heerlijk semor van oma ambon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Semor van oma Ambon te bereiden
Verhit de olie en bak hierin het vlees met de ui en de knoflook. Voeg een flinke scheut ketjap toe, roer goed door en doe er dan een klein beetje water bij. Voeg de suiker en de eieren toe. Laat ongeveer 30 minuten zacht sudderen. Roer af en toe door, zodat de eieren aan alle kanten de bruine kleur aannemen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Cyberbabe zegt: