Recept
« Terug naar recepten
Senegalese pastels
PT50M
Senegalese pastels
Een heerlijk senegalese pastels recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
20st personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Senegalese pastels te bereiden
Kneed de ingrediënten voor het deeg goed. Laat het deeg circa 10 minuten rusten. Breng de ingrediënten voor de vulling in een pan met een klein laagje water en peper en zout naar smaak aan de kook. Laat circa 10 minuten zachtjes koken. Giet het water af en pureer de ingrediënten tot een fijn mengsel. Laat afkoelen. Rol het deeg dun uit op een met olie ingevet oppervlak. Snijd uit het deeg stukjes van circa 6 x 8 cm. Leg in het midden steeds 1 eetlepel vulling en vouw het deeg als een pakketje dicht. Druk de randen dicht met een vork. Verhit in een diepe pan een laag olie en frituur de pastels in ca. 5 minuten lichtbruin. Keer ze af en toe. Lekker met een dip van rode (tomaten)saus.