Recept
« Terug naar recepten
Serbisch Rijstvlees
PT45M
Serbisch Rijstvlees
Een heerlijk serbisch rijstvlees recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Evelien te Winkel-Schäfer
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Serbisch Rijstvlees te bereiden
paprika, tomaten (sap bewaren) en uien in kleine blokjes snijden
gehakt in braadpan rul aanbraden
paprika, tomaten + sap en uien toevoegen
met zout,peper, curry en paprika op smaak brengen
1/8 l water toevoegen
en op kleine vlam ca. 15 min zachtjes laten koken
zakje rijst koken, laten uitlekken en bij de rest voegen
opnieuw op smaak brengen
gehakt in braadpan rul aanbraden
paprika, tomaten + sap en uien toevoegen
met zout,peper, curry en paprika op smaak brengen
1/8 l water toevoegen
en op kleine vlam ca. 15 min zachtjes laten koken
zakje rijst koken, laten uitlekken en bij de rest voegen
opnieuw op smaak brengen