Recept
« Terug naar recepten
Serranoham met granaatappelsalade
PT15M
Serranoham met granaatappelsalade
Een heerlijk serranoham met granaatappelsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Serranoham met granaatappelsalade te bereiden
Sinaasappel dik schillen, partjes tussen vliezen uitsnijden, sap in kommetje opvangen. Meng wat limoensap met een klein beetje honing met olie (1 deel op 4 delen olie). Zout en peper erbij en goed doorroeren. Dressing door sap roeren. Granaatappels halveren.
Bereiden
Op vier borden plakjes serranoham uitspreiden. In midden sla scheppen. Dressing erover sprenkelen. Sinaasappelpartjes en granaatappels eromheen leggen.
Bereiden
Op vier borden plakjes serranoham uitspreiden. In midden sla scheppen. Dressing erover sprenkelen. Sinaasappelpartjes en granaatappels eromheen leggen.