Recept
« Terug naar recepten
Shi-take gevuld met Boursin, lente-ui en sesamzaad
PT20M
Shi-take gevuld met Boursin, lente-ui en sesamzaad
Een heerlijk shi-take gevuld met boursin, lente-ui en sesamzaad recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 stuks personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shi-take gevuld met Boursin, lente-ui en sesamzaad te bereiden
Verwarm de oven op 175˚C. Verdeel Boursin over de shi-take hoedjes en strooi wat lente-ui ringetjes over Boursin. Doe het sneetje witbrood met korst in een blender en draai er broodkruim van of gebruik paneermeel. Meng de sesamzaadjes hier doorheen. Leg de shi-takes op een stuk bakpapier op een bakplaat. Verdeel het broodkruim-sesamzaad mengsel over de gevulde shi-takes en bak in 10 minuten af in de oven of tot het bruinkruim licht bruin is.
shirazz zegt: