Recept
« Terug naar recepten
Shoarma groenten schotel met rösti en kaas
PT60M
Shoarma groenten schotel met rösti en kaas
Heerlijk shoarmaschotel die je helemaal af maakt met de zoete magere knoflooksaus.
Recept van:
Gerrie Peters
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarma groenten schotel met rösti en kaas te bereiden
Voorbereiding:
Shoarma vlees bruin bakken, specieboontjes afgieten en indien verse dan eerst voorkoken.
Groenten snijden en fruiten ( evt. samen met de Chinese witte kool of paksoi roerbakken. )
Bereidingswijze:
Ovenschaal invetten. ( beetje olie of boter )
Shoarma vlees mengen met de boontjes en de groenten en in de overschaal doen.
Meng vervolgens de bevroren Rösti met de geraspte pasta kaas en leg dit bovenop in de ovenschaal.
Alles een beetje aandrukken en het sesamzaad er overheen strooien.
Oven voor verwarmen op 200 graden en de schaal in het midden van de oven plaatsen voor ca.45 min.
Smul ze !!
Shoarma vlees bruin bakken, specieboontjes afgieten en indien verse dan eerst voorkoken.
Groenten snijden en fruiten ( evt. samen met de Chinese witte kool of paksoi roerbakken. )
Bereidingswijze:
Ovenschaal invetten. ( beetje olie of boter )
Shoarma vlees mengen met de boontjes en de groenten en in de overschaal doen.
Meng vervolgens de bevroren Rösti met de geraspte pasta kaas en leg dit bovenop in de ovenschaal.
Alles een beetje aandrukken en het sesamzaad er overheen strooien.
Oven voor verwarmen op 200 graden en de schaal in het midden van de oven plaatsen voor ca.45 min.
Smul ze !!