Recept
« Terug naar recepten
Shoarma rosti
PT60M
Shoarma rosti
Een heerlijk shoarma rosti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
germaine
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarma rosti te bereiden
Shoarmavlees bakken tot het bijna gaar is.
Dan de roerbakgroenten toevoegen tot het beetgaar is.
Dan het mengsel in een ovenschaal doen, en de rosti erover
verdelen. Als laatste de geraspte kaas erover strooien.
Dan in de oven op 200 graden. (45 minuten)
Eet smakelijk!
Dan de roerbakgroenten toevoegen tot het beetgaar is.
Dan het mengsel in een ovenschaal doen, en de rosti erover
verdelen. Als laatste de geraspte kaas erover strooien.
Dan in de oven op 200 graden. (45 minuten)
Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gast zegt:
Bart Frissen zegt:
Jan De Bever zegt:
chris zegt:
Smaakte ok maar de rosti was een beetje saai, ongekruid en niet knapperig. Volgende keer bak ik het in een pan met kruiden en daarna in de oven.
Ps: je kan altijd wat over houden voor je pita broodje met knoflooksaus
Cynthia Mangold zegt:
De rösti was helaas erg smakeloos, ondanks de kaas erover. De volgende keer maak ik dezelfde schotel, maar strooi dan wat peper, zout en knoflookpoeder op de rösti voor ik de kaas erover doe.
Misschien ook een tip voor anderen?
Frits zegt: