Recept
« Terug naar recepten
Shoarma spaghetti
PT30M
Shoarma spaghetti
Een heerlijk shoarma spaghetti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarma spaghetti te bereiden
Spaghetti bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Sperziebonen in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Olie in diepe pan verhitten en hierin shoarma 3 min. bakken. Uien toevoegen en nog 3 min. bakken. Tomatensaus en sperziebonen toevoegen, aan de kook brengen en 10 min. laten pruttelen. Knoflooksaus erdoor roeren. Spaghetti over 4 borden verdelen en shoarmasaus erop scheppen.
teuntje zegt: