Recept
« Terug naar recepten
Shoarmabroodje met vis
PT25M
Shoarmabroodje met vis
Een heerlijk shoarmabroodje met vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
littlegirl
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmabroodje met vis te bereiden
1. Augurken in kleine blokjes snijden, met de Provençaalse kruiden en 1 teentje uitgeknepen knoflook door de crème fraîche roeren en in de koelkast zetten.
2. Ui pellen en snipperen en de paprika in reepjes snijden.
3. Olie verhitten in een koekenpan en kibbeling, ui, paprika en shoarmakruiden ca. 5 min. bakken. 1 teentje knoflook erboven uitpersen en alles op smaak brengen met zout en peper.
4. Broodjes roosteren in een broodrooster. Daarna opensnijden en met vis vullen. Serveer met het sausje erbij.
2. Ui pellen en snipperen en de paprika in reepjes snijden.
3. Olie verhitten in een koekenpan en kibbeling, ui, paprika en shoarmakruiden ca. 5 min. bakken. 1 teentje knoflook erboven uitpersen en alles op smaak brengen met zout en peper.
4. Broodjes roosteren in een broodrooster. Daarna opensnijden en met vis vullen. Serveer met het sausje erbij.