Recept
« Terug naar recepten
Shoarmagehaktbrood
PT60M
Shoarmagehaktbrood
Een heerlijk shoarmagehaktbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmagehaktbrood te bereiden
-Het gehakt mengen met alle ingredienten behalve de kaas en tomaat (en natuurlijk het bladerdeeg).
-Het gehakt mengsel ongeveer 10 minuten laten staan.
-Een cakeblik intussen bekleden met bladerdeeg, naden goed aandrukken en het deeg gewoon laten overhangen (dit wordt terug gevouwen over het gehakt).
-Het gehakt nogmaals goed doorkneden en overdoen in de cakevorm, goed aandrukken.
-De plakken tomaat erover verdelen (mogen mekaar overlappen) en bestrooien met wat kaas.
-Het overhangende deeg over het gehakt heen vouwen, het hoeft niet te sluiten.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken voor ongeveer een half uur.
-De cakevorm uit de oven halen en bestrooien met geraspte kaas.
-Terug in de oven zetten en afbakken tot de kaas goudbruin is (ongeveer 15 minuten).
-Het gehakt mengsel ongeveer 10 minuten laten staan.
-Een cakeblik intussen bekleden met bladerdeeg, naden goed aandrukken en het deeg gewoon laten overhangen (dit wordt terug gevouwen over het gehakt).
-Het gehakt nogmaals goed doorkneden en overdoen in de cakevorm, goed aandrukken.
-De plakken tomaat erover verdelen (mogen mekaar overlappen) en bestrooien met wat kaas.
-Het overhangende deeg over het gehakt heen vouwen, het hoeft niet te sluiten.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken voor ongeveer een half uur.
-De cakevorm uit de oven halen en bestrooien met geraspte kaas.
-Terug in de oven zetten en afbakken tot de kaas goudbruin is (ongeveer 15 minuten).
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Lekker met een frisse salade en tomatenrijst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt:
apu zegt: