KookJij

Shoarmagehaktbrood

Een heerlijk shoarmagehaktbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Shoarmagehaktbrood te bereiden

-Het gehakt mengen met alle ingredienten behalve de kaas en tomaat (en natuurlijk het bladerdeeg).
-Het gehakt mengsel ongeveer 10 minuten laten staan.
-Een cakeblik intussen bekleden met bladerdeeg, naden goed aandrukken en het deeg gewoon laten overhangen (dit wordt terug gevouwen over het gehakt).
-Het gehakt nogmaals goed doorkneden en overdoen in de cakevorm, goed aandrukken.
-De plakken tomaat erover verdelen (mogen mekaar overlappen) en bestrooien met wat kaas.
-Het overhangende deeg over het gehakt heen vouwen, het hoeft niet te sluiten.
-In een voorverwarmde oven van 200C bakken voor ongeveer een half uur.
-De cakevorm uit de oven halen en bestrooien met geraspte kaas.
-Terug in de oven zetten en afbakken tot de kaas goudbruin is (ongeveer 15 minuten).

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Lekker met een frisse salade en tomatenrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Heb het aangepast :):):p
apu

apu zegt:
Te snel op enter gedrukt haha, om uw vraag te beantwoorden; je kan ieder soort gehakt gebruiken, ik persoonlijk vind rundergehakt te droog en maak het met gemengd gehakt, maar het alleslekkerste is lamsgehakt :);):p
apu

apu zegt:
Sorry, zie het nu pas, ik krijg op de een of andere manier geen mails meer van nieuwe recepten en dus ook niet van reactie's op mijn recepten....:?
jennypiet

jennypiet zegt:
Rundergehakt?