Recept
« Terug naar recepten
Shoarmapizza
PT45M
Shoarmapizza
Een heerlijk shoarmapizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Karin Lotterman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pizza's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ikzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmapizza te bereiden
Maak de pizzabodem zoals vermeld op het pak. Rol er 2 mooie pizzabodems van. Vet de bakplaat in met wat olijfolie of vloeibare boter en leg de pizzabodems erop.
Bak de shoarma zonder boter in een anti-aanbakpan net aan gaar en laat het iets afkoelen. Snijd ondertussen de paprika in stukjes en de champignons in plakjes. Verdun de tomatenpuree met wat water besmeer de bodem van de pizza ermee. Daar bovenop gaat de shoarma, de paprika en de champignons. Je kan er eventueel nog wat zout overheen strooien, maar wees daar voorzichtig mee! Strooi over de pizza de pizzakruiden naar smaak en de kaas. Doe de pizza ongeveer een half uurtje in de oven op 180°C.
Bak de shoarma zonder boter in een anti-aanbakpan net aan gaar en laat het iets afkoelen. Snijd ondertussen de paprika in stukjes en de champignons in plakjes. Verdun de tomatenpuree met wat water besmeer de bodem van de pizza ermee. Daar bovenop gaat de shoarma, de paprika en de champignons. Je kan er eventueel nog wat zout overheen strooien, maar wees daar voorzichtig mee! Strooi over de pizza de pizzakruiden naar smaak en de kaas. Doe de pizza ongeveer een half uurtje in de oven op 180°C.
Mijn kookverhaal (Karin Lotterman)
Je kunt er ook gewoon een hele plaatpizza van maken, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat!