Recept
« Terug naar recepten
Sinaasappel-ansjovissalade
PT25M
Sinaasappel-ansjovissalade
Een heerlijk sinaasappel-ansjovissalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sinaasappel-ansjovissalade te bereiden
Schil de sinaasappels ende grapefruits dik,zodat met de schil ook het wit verwijderd wordt.Snij de sinaasappelpartjes boven een kom los en vang het sap op.Leg om en om partjes sinaasappel en grapefruits op de borden.Bestrooi met olijven en munt.Roer olie,citroensap,honing,peper en ansjovis door elkaar en schep over de salade.