Recept
« Terug naar recepten
Sjtukskesvleisj
PT40M
Sjtukskesvleisj
Een heerlijk sjtukskesvleisj recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der LImburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sjtukskesvleisj te bereiden
Snij het kalfsvlees in dunne reepjes en bak ze bruin in een braadpan.
Als het vlees licht gekleurd is uit de pan nemen en op een schaal leggen.
Snipper de uien, snij de champignons in stukjes en smoor beide.
Blus het geheel af met de witte wijn, room en bouillon.
Voeg het vlees toe en warm het geheel op.
Snij de rommedoe in blokjes en smelt deze in de pan erbij.
Bestrooi het gerecht met gehakte bieslook en serveeer het met stokbrood
Als het vlees licht gekleurd is uit de pan nemen en op een schaal leggen.
Snipper de uien, snij de champignons in stukjes en smoor beide.
Blus het geheel af met de witte wijn, room en bouillon.
Voeg het vlees toe en warm het geheel op.
Snij de rommedoe in blokjes en smelt deze in de pan erbij.
Bestrooi het gerecht met gehakte bieslook en serveeer het met stokbrood
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
bertal zegt:
Wat stinken betreft , daar hoef je niet bang voor te zijn.
Eet ze. :);)
m.v.g. Bert Allers