Recept
« Terug naar recepten
Slaatje met geitenkaas
PT15M
Slaatje met geitenkaas
Een heerlijk slaatje met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend http://www.receptjes.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slaatje met geitenkaas te bereiden
Wikkel het geitenkaasje in een stukje filodeeg en plak het dicht met het eigeel. Bak de spekjes mooi bruin. Hak de ijsbergsla fijn en maak een bodempje op een bord. Strooi hier de gebakken spekjes en de pijnboompitjes over. Meng de ingredienten voor de dressing door elkaar en giet over de salade. Bak de geitenkaasjes in een frituurpot goudgeel en leg ze op de salade. Doe een lepeltje honing op elk kaasje. Garneren met de kerstomaatjes. Warm opdienen.
rositha zegt: