Recept
« Terug naar recepten
Slaatje van gegrilde jonge prei, Filet d'Anvers en Vlaamse rauwmelkse geitenkaas
PT20M
Slaatje van gegrilde jonge prei, Filet d'Anvers en Vlaamse rauwmelkse geitenkaas
Een heerlijk slaatje van gegrilde jonge prei, filet d'anvers en vlaamse rauwmelkse geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkervanbijons.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slaatje van gegrilde jonge prei, Filet d'Anvers en Vlaamse rauwmelkse geitenkaas te bereiden
Laat de prei, samen met een klontje boter, 5 minuten zachtjes garen in kippenbouillon. Dep de prei droog, snijd door in de lengte en verdeel in stukken van ± 6 centimeter. Gril de stukjes prei langs beide zijden en dresseer ze op het bord. Schik daarop de Filet d'Anvers en verbrokkel daartussen de geitenkaas. Besprenkel met een beetje honing en zet het bord even onder de grill. Werk af met peper, de verse kruiden en een scheutje olijfolie.
derbyke zegt: