Recept
« Terug naar recepten
Slagroomtruffels
PT30M
Slagroomtruffels
Een heerlijk slagroomtruffels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slagroomtruffels te bereiden
breng de slagroom met de boter aan de kook en schenk dit over de chocolade.Roer goed tot de chocolade gesmolten is.Laat het mengsel afgedekt ca.2 uur opstijven in de koelkast.Rol van het mengsel grote truffels,strooi daarover wat cacaopoeder en bewaar ze op een koele plaats.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Esther zegt:
Alvast bedankt voor de reactie. Groetjes Esther