KookJij

Sliptong met eiersaus

Een heerlijk sliptong met eiersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: culinair net
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sliptong met eiersaus te bereiden

Kook 1 ei in 8 minuten hard. Klop het tweede ei los in een diep bord. Haal de tongetjes er één voor één door en wentel ze door het paneermeel, druk dit wat aan. Verhit 50 gram boter in een grote koekenpan en bak de tongetjes in gedeelten in 4 minuten goudbruin en gaar. Houd ze warm in een oven van 100 graden. Pel ondertussen het hard gekookte ei en prak het fijn. Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer het ei en de kappertjes erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst