Recept
« Terug naar recepten
Sneetje ei met zigeunersaus
PT30M
Sneetje ei met zigeunersaus
Een heerlijk sneetje ei met zigeunersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Houben
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie-recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sneetje ei met zigeunersaus te bereiden
Leg de 4 sneden op een platte ovenplaat bedekt met bakpapier.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bak elk ei apart in de eierpan en leg op elk sneetje 1 ei.
Vervolgens doen we heel voorzichtig op elk ei een ruime eetlepel zigeunersaus, dusdanig dat het hele ei bedekt is.
Snij de kaas in reepjes en leg deze daar weer in ruitvorm overheen zodat het geheel als een taartje bedekt is.
Nu even in de oven tot de kaas gaat smelten en dan eruit halen.
Op een bordje en smullen maar !!!!
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bak elk ei apart in de eierpan en leg op elk sneetje 1 ei.
Vervolgens doen we heel voorzichtig op elk ei een ruime eetlepel zigeunersaus, dusdanig dat het hele ei bedekt is.
Snij de kaas in reepjes en leg deze daar weer in ruitvorm overheen zodat het geheel als een taartje bedekt is.
Nu even in de oven tot de kaas gaat smelten en dan eruit halen.
Op een bordje en smullen maar !!!!
slaatje zegt: