KookJij

Sneetje ei met zigeunersaus

Een heerlijk sneetje ei met zigeunersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie-recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sneetje ei met zigeunersaus te bereiden

Leg de 4 sneden op een platte ovenplaat bedekt met bakpapier.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bak elk ei apart in de eierpan en leg op elk sneetje 1 ei.
Vervolgens doen we heel voorzichtig op elk ei een ruime eetlepel zigeunersaus, dusdanig dat het hele ei bedekt is.
Snij de kaas in reepjes en leg deze daar weer in ruitvorm overheen zodat het geheel als een taartje bedekt is.
Nu even in de oven tot de kaas gaat smelten en dan eruit halen.
Op een bordje en smullen maar !!!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Heel simpel, zeker de moeite van het proberen waard. Groetjes Gerda :p:p:p
Schaas van Arendonk

Schaas van Arendonk zegt:
Je kunt er nog 2 stroofjes uitgebakken ontbijtspek onder leggen, dan is het helemaal top.