Recept
« Terug naar recepten
Snel-klaar raapsteeltjes met aardappelpuree
PT10M
Snel-klaar raapsteeltjes met aardappelpuree
Een heerlijk snel-klaar raapsteeltjes met aardappelpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Miranda Kester
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
http://home.kabelfoon.nl/~loukes/HTML/rpstrec00_copy.htm
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snel-klaar raapsteeltjes met aardappelpuree te bereiden
Kook de raapsteeltjes relatief kort, ca. 5 tot 7 minuten in bodempje water.
Voeg zout toe. Schenk de (koude) melk erbij, zoveel aardappelpuree gewenst is.
Laat de melk-water-raapsteeltjes weer koken. Haal de pan van het vuur,
voeg de aardappelpuree al roerend toe.
Roer de gebakken vis (of spekjes) door de puree. Roer daaropvolgend de
gefruite uitjes er doorheen naar smaak.
Binnen maximaal 10 minuten heb je een heerlijk 'snel-klaar-raapsteeltjes-puree
op je bord. Eet smakelijk !
Voeg zout toe. Schenk de (koude) melk erbij, zoveel aardappelpuree gewenst is.
Laat de melk-water-raapsteeltjes weer koken. Haal de pan van het vuur,
voeg de aardappelpuree al roerend toe.
Roer de gebakken vis (of spekjes) door de puree. Roer daaropvolgend de
gefruite uitjes er doorheen naar smaak.
Binnen maximaal 10 minuten heb je een heerlijk 'snel-klaar-raapsteeltjes-puree
op je bord. Eet smakelijk !