Recept
« Terug naar recepten
Snelle Sticky toffee-pudding
PT15M
Snelle Sticky toffee-pudding
Een heerlijk snelle sticky toffee-pudding recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle Sticky toffee-pudding te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden C. Meng de muffins met de rozijnen.
- Vet 4 individuele ovenschaaltjes (of 1 grote) in. Verdeel het muffin/rozijn-mengsel erover, bedek met aluminiumfolie en ban 8 minuten in de oven (of tot ze warm zijn).
- Doe in de tussentijd de suiker met boter en room in een pannetje en verwarm zachtjes, telkens roerend, tot de suiker is opgelost.
- Giet de saus over de muffins en serveer warm met een bolletje vanille-ijs.
- Vet 4 individuele ovenschaaltjes (of 1 grote) in. Verdeel het muffin/rozijn-mengsel erover, bedek met aluminiumfolie en ban 8 minuten in de oven (of tot ze warm zijn).
- Doe in de tussentijd de suiker met boter en room in een pannetje en verwarm zachtjes, telkens roerend, tot de suiker is opgelost.
- Giet de saus over de muffins en serveer warm met een bolletje vanille-ijs.