Ik had nog snijbonen in de koelkast en wilde nu wat anders dan de vorige keer.
Ook zag ik er ook nog nepfeta lag.
Tomaatjes heb ik (bijna) altijd.
En in plaats van sambal heb ik nou maar es mosterd gebruikt.
Recept
« Terug naar recepten
Snijbonenstamp met tomaatjes en nepfeta
PT40M
Snijbonenstamp met tomaatjes en nepfeta
Een heerlijk snijbonenstamp met tomaatjes en nepfeta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
me and myself
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snijbonenstamp met tomaatjes en nepfeta te bereiden
Maak een pureetje van de aardappelen, maak het smeuïg met olijfolie en kruid het met versgemalen zwarte peper.
Snij de snijbonen in stukjes van ongeveer een centimeter en kook ze in een beetje water in 6 minuten beetgaar.
Snij de ui in kwartringen in olijfolie en bak ze tot ze een beetje zacht worden.
Hussel de snijbonen en de ui door de puree en zorg dat dit goed warm is.
Doe dan de tomaatjes en de verbrokkelde kaas erbij.
Verwarmen totdat de tomaatjes een beetje zacht zijn en de kaas wat gaat smelten.
Tot slot er flink wat grove mosterd doorroeren.
Goed heet laten worden!
Snij de snijbonen in stukjes van ongeveer een centimeter en kook ze in een beetje water in 6 minuten beetgaar.
Snij de ui in kwartringen in olijfolie en bak ze tot ze een beetje zacht worden.
Hussel de snijbonen en de ui door de puree en zorg dat dit goed warm is.
Doe dan de tomaatjes en de verbrokkelde kaas erbij.
Verwarmen totdat de tomaatjes een beetje zacht zijn en de kaas wat gaat smelten.
Tot slot er flink wat grove mosterd doorroeren.
Goed heet laten worden!
gea zegt: