Recept
« Terug naar recepten
Soep: butternut verliefd op de rookworst
PT30M
Soep: butternut verliefd op de rookworst
Een heerlijk soep: butternut verliefd op de rookworst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: butternut verliefd op de rookworst te bereiden
Snij de butternut in blokjes, hou enkele stukjes aan de kant voor afgarnering.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Tomaten in vier snijden.
Look grof snijden.
Stoof de groenten in een beetje boter gaar aan en voeg bouillon toe. Mix de soep en warm goed op.
De rookworst in dunne reepjes snijden.
De stukjes butternut in reepjes snijden.
Bak deze krokant aan in een beetje boter gekruid met peper .
Serveer de soep zeer warm met de opgebakken butternut en rookworst, garneer af met de fijn gesnipperde lenteui.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Tomaten in vier snijden.
Look grof snijden.
Stoof de groenten in een beetje boter gaar aan en voeg bouillon toe. Mix de soep en warm goed op.
De rookworst in dunne reepjes snijden.
De stukjes butternut in reepjes snijden.
Bak deze krokant aan in een beetje boter gekruid met peper .
Serveer de soep zeer warm met de opgebakken butternut en rookworst, garneer af met de fijn gesnipperde lenteui.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: