Recept
« Terug naar recepten
Soep : sorrel, lettuce soup , ofwel zurkel ,veldslasoep
PT30M
Soep : sorrel, lettuce soup , ofwel zurkel ,veldslasoep
Een heerlijk soep : sorrel, lettuce soup , ofwel zurkel ,veldslasoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : sorrel, lettuce soup , ofwel zurkel ,veldslasoep te bereiden
Boter laten smelten en de gesneden groenten toevoegen , deze goed opstoven . Regelmatig bouillon toevoegen. Als laatste de suiker , zurkel en kruiden toevoegen. Laat zachtjes 30 min. pruttelen en zeer goed mixen . Serveer zeer warm in bord en garneer desnoods af met velsla en gemalen peper .
derbyke zegt: