Recept
« Terug naar recepten
Soep: een goed gevulde maaltijdsoep
PT30M
Soep: een goed gevulde maaltijdsoep
Een slasoep met groenten en vis.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Speciale gelegenheden - Oud & Nieuw
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: een goed gevulde maaltijdsoep te bereiden
- Sla fijn snijden, wortelen zeer fijn snijden, ajuin zeer fijn snijden de aardappel in blokjes snijden. Hou een beetje sla aan de kant voor afgarnering, de spruiten apart beetgaar koken. De groenten aanstoven in een beetje boter voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur pruttelen mix de soep zorgvuldig en breng opnieuw aan de kook. Voeg de spruiten en vis toe laat de vis garen in de soep. Verdeel de soep in borden de sla in het midden serveren en vis een beetje errond serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: