Recept
« Terug naar recepten
Soep: herfstgroentensoep
PT25M
Soep: herfstgroentensoep
Een heerlijk soep: herfstgroentensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: herfstgroentensoep te bereiden
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Raapje in julienne snijden.
Pastinaak in fijne ringen snijden.
Venkel in julienne snijden.
Goudajuintjes heel laten.
Stoof de groenten aan in boter vervolgens de bouillon regelmatig toevoegen evenzeer op smaak brengen met de gemalen peper.
Serveer de soep zeer warm en werk af met de basilicum.
Wortel in fijne ringen snijden.
Raapje in julienne snijden.
Pastinaak in fijne ringen snijden.
Venkel in julienne snijden.
Goudajuintjes heel laten.
Stoof de groenten aan in boter vervolgens de bouillon regelmatig toevoegen evenzeer op smaak brengen met de gemalen peper.
Serveer de soep zeer warm en werk af met de basilicum.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.