KookJij

Soep: herfstgroentensoep

Een heerlijk soep: herfstgroentensoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: herfstgroentensoep te bereiden

Porei in zeer fijne ringen snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Raapje in julienne snijden.
Pastinaak in fijne ringen snijden.
Venkel in julienne snijden.
Goudajuintjes heel laten.
Stoof de groenten aan in boter vervolgens de bouillon regelmatig toevoegen evenzeer op smaak brengen met de gemalen peper.
Serveer de soep zeer warm en werk af met de basilicum.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst