Recept
« Terug naar recepten
Soep voor pasen met groenten en kwarteleitjes
PT40M
Soep voor pasen met groenten en kwarteleitjes
Een paasmaandag soepje met overschotjes van groenten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep voor pasen met groenten en kwarteleitjes te bereiden
- Bloemkool in kleine roosjes verdelen, wortel in halve maantjes snijden. Ajuin in blokjes snijden, venkel in reepjes snijden. Porei zeer fijn in sliertjes snijden, stoof deze groenten aan in de olie en kruid met de curry, kurkuma en peper. Regelmatig de bouillon toevoegen laat op een zacht vuur sudderen. Als laatste de erwtjes, bamboescheuten en mais toevoegen.
- Serveer de soep zeer warm met de eitjes en werk af met bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.