Recept
« Terug naar recepten
Soep: knipoogje voor Kookjij
PT30M
Soep: knipoogje voor Kookjij
Een heerlijk soep: knipoogje voor kookjij recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: knipoogje voor Kookjij te bereiden
Venkel in blokjes snijden.
Knolselder in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Bloemkool in roosjes verdelen.
Paprika in blokjes snijden.
Peterselie fijn hakken.
Ajuin in blokjes snijden.
Gepelde tomaten fijn hakken.
Stoof de groenten aan in boter voeg de bouillonblokjes toe en water.
Laat op een zacht vuur pruttelen. Soep in diepen borden serveren verdeel de kaas erover en het eike.
Zet deze onder de grill tot het ei gestold is en de kaas gesmolten.
Serveer deze soep zeer warm en werk af met gemalen zwarte peper.
Knolselder in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Bloemkool in roosjes verdelen.
Paprika in blokjes snijden.
Peterselie fijn hakken.
Ajuin in blokjes snijden.
Gepelde tomaten fijn hakken.
Stoof de groenten aan in boter voeg de bouillonblokjes toe en water.
Laat op een zacht vuur pruttelen. Soep in diepen borden serveren verdeel de kaas erover en het eike.
Zet deze onder de grill tot het ei gestold is en de kaas gesmolten.
Serveer deze soep zeer warm en werk af met gemalen zwarte peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.