Recept
« Terug naar recepten
Soep Pavese (zuppa pavese)
PT20M
Soep Pavese (zuppa pavese)
Een heerlijk soep pavese (zuppa pavese) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep Pavese (zuppa pavese) te bereiden
Voorbereiden: De oven voorverwarmen op 250C.De sneetjes stokbrood boven in de oven bruin laten worden.Intussen de bouillon verwarmen.De plakjes stokbrood op de bodem van een soepterrine leggen en op ieder een ei breken.De hete soep erover schenken.Als het brood weer bovenkomt drijven met de geraspte kaas bestrooien.De terinne in de oven schuiven en de kaas lichtbruin laten worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Lambert zegt:
brandaris zegt: