Recept
« Terug naar recepten
Soep: stevige maaltijd-soep
PT30M
Soep: stevige maaltijd-soep
Een soep met heerlijke groenten vol vitamines
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: stevige maaltijd-soep te bereiden
- Spruiten de buitenste blaadjes verwijderen. Selder in fijne ringen snijden, aardappel in blokjes snijden. Wortel in blokjes snijden evenzeer de ajuin.
- Stoof de groenten aan in een beetje boter vervolgens de bouillon toevoegen. Laat op een matig vuur verder sudderen.
- Boerenworsten in schijven snijden en aanbakken.
- Serveer de soep zeer warm en verdeel de stukken worst erbij. Degene die wenst serveer er heerlijk stokbrood bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.