Recept
« Terug naar recepten
Soep: te land ter zee maar niet in de lucht
PT30M
Soep: te land ter zee maar niet in de lucht
Een heerlijk soep: te land ter zee maar niet in de lucht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: te land ter zee maar niet in de lucht te bereiden
Snij de ajuinen in fijne ringen.
Wortel in fijne schijven snijden.
Look zeer fijn snijden.
Lamsoren in twee snijden.
Zeekraal in stukken snijden.
Basilicum grof snijden.
Koriander grof snijden.
Stoof de wortelen en ajuin evenzeer de look aan in een beetje boter.
Voeg bouillon en coullis toe laat op een zacht vuur sudderen.
Basilicum, koriander toevoegen evenzeer de pasta fijn gesneden.
Zeewolf in stukjes snijden, kruiden met viskruiden en in bloem wentelen.
Voeg deze bij de soep en laat eventjes mee pruttelen.
Serveer de soep zeer warm.
Wortel in fijne schijven snijden.
Look zeer fijn snijden.
Lamsoren in twee snijden.
Zeekraal in stukken snijden.
Basilicum grof snijden.
Koriander grof snijden.
Stoof de wortelen en ajuin evenzeer de look aan in een beetje boter.
Voeg bouillon en coullis toe laat op een zacht vuur sudderen.
Basilicum, koriander toevoegen evenzeer de pasta fijn gesneden.
Zeewolf in stukjes snijden, kruiden met viskruiden en in bloem wentelen.
Voeg deze bij de soep en laat eventjes mee pruttelen.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.